route en parkeren

Café Jack’s ligt in het centrum van Tilburg in de Tuinstraat op nummer 81.

Parkeren:

Er zijn 3 goede opties om de auto te parkeren in de buurt van Café Jack’s.

1) Garage Pieter Vredeplein.

De parkeergarage onder het Pieter Vredeplein is te bereiken via de Spoorlaan- Magazijnstraat. Deze garage heeft een avondtarief van maximaal 6€ voor de hele avond (vanaf 18.00). Vanuit de Parkeergarage steek je het plein over in de richting de achterzijde van de V&D. Sla rechtsaf  (langs Sissy-Boy) de Tuinstraat in. Aan de rechterzijde vind je Café Jack’s.

2)Garage Knegtel

Aan de Gasthuisring ligt de ingang van de Knegtelgarage, Deze garage heeft een avondtarief van 6€. Loop vanaf de Knegtelgarage naar het station. Ga tegenover het station rechts de Stationstraat in. Ga de 2de straat links, hier vind je Café Jack’s direct aan je linkerzijde.

3) Tehatex Parkeerterrein.

Achter het Pompstation aan de Noordhoekring ligt het Parkeerterrein Tehatex. Hier geldt alleen een uurtarief. Loop vanaf het parkeerterrein achter door richting de Noordstraat. Sla hier rechtsaf en ga op de 5-sprong bij Café de Spaarbank de 2de straat links (Tuinstraat). Hier vindt je aan de linkerzijde Café Jack’s.

Openbaar vervoer.

Vanuit Tilburg Centraal Station loop je direct aan de overzijde van de Spoorlaan de Stationstraat in. (langs Hotel Central). Ga de 2de straat links. Aan de linkerzijde ligt Café Jack’s.

Het centraal station is ook het dichtstbijzijnde busstation.