Thuis

Je tweede huiskamer – je thuishonk. In Jack’s schuif je één keer aan en wil je eigenlijk nooit meer vertrekken. Hartelijk, gastvrij, ongedwongen. Jack’s heeft Tilburgse wortels, maar eigenlijk vindt iedereen zijn plek in Jack’s. Hoe dat kan? Tsja, dat moet je zelf even uit komen zoeken.

Jack’s heeft een eerlijke kaart. Dat betekent dat je nog een biertje kunt drinken zonder de hoofdprijs te betalen. Regelmatig zijn er gezellige dinernights waarop je bijvoorbeeld de lekkerste burgers van Tilburg kan krijgen. Ideaal dus, om voor dat je gaat stappen alvast wat te happen en te drinken.

Groepen zetten Jack’s met stip op één. Dat komt omdat wij jullie wensen op maat invullen. Kijk wat je wilt eten, drinken – bepaal zelf wat je wilt uitgeven. Je studententijd knallend afsluiten, het kampioenschap van je hockeyteam vieren of gewoon een borrel drinken op je laatste tentamen samen met je huisgenoten.  Bellen! Wij zorgen ervoor dat het klopt.

We vinden het te gek om mee te denken in activiteiten. Dus ben je opgezadeld met de organisatie van een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje? Kom even koffie drinken. Wij van Jack’s zijn spellenspecialisten en hebben altijd inspiratie voor een mooie middag of avond.

Tot snel in Jack’s!

Chiel